WE WANT YOU TO TAKE YOUR T-SHIRT OFF...AND WEAR OURS...
 
 
O NAS

Poslanstvo spletne trgovine Unikatne-majice je realiziranje orignialnih, unikatnih, duhovitih, neobičajnih dizajnov, ki nastajajo v grafičnem oddelku tiskarne Screen Printing Division.


Naše majice zagotavljjo dostopnost trendov in ponujajo inspiracijo za osebnostni stil oblačenja.
Spletna trgovina Unikatne-majice povezuje dejavnosti tiskarne Screen printing division, katere poslanstvo je realiziranje originalnih, unikatnih, duhovitih, neobičajnih dizajnov, ki nastajajo v grafičnem oddelku tiskarne Screen printing division.
S spletno trgovino dajemo možnost tudi mladim umetnikom, da majice uporabijo kot medij za lastno izražanje in kreativnost, ter se na ta način predstavijo na naši strani.
Tako vaše ideje ujamemo, ukrotimo in ukrojimo v naš model.

Naša prednost je skupek dejavnosti, ki poteka pod isto streho. Tako lahko izdelek nadzorujemo od samega nastanka dizajna, tiska in distribucije. To pa omogoča kontrolirano kakovost in zadovoljstvo strank.

Čeprav je naša glavna naloga zagotavljanje kvalitetnih odtisov, smo zelo izbirčni tudi pri samem tekstilu. Tako sodelujemo le s priznanimi dobavitelji, ki nas prepričajo s pridobljenimi certifikati o kakovosti in pravičnem poslovanju. Ker želimo zadovoljiti kar se da širok krog naših kupcev, je Screen printing division team vzel pod drobnogled najrazličnejše dobavitelje, si ogledoval, primerjal, naročal, poskusno nosil…in izbral…le najboljše.

Ideja, ki je zrasla iz najstniškega hobija, ki je kasneje prerasel v strast do tiska, strast do grafik in strast do zadovoljenih strank, je prerasla meje klasičnega ... danes jo še komaj spravimo v škatlo, v kateri vam pošljemo majčko domov.


WE WANT YOU TO TAKE YOUR T-SHIRT OFF...AND WEAR OURS...

Vaša ekipa spletne trgovine Unikatne-majice
Real Time Analytics